Teamwork

Workshop schapendrijven

Kinderen, natuur en dieren.

Een educatieve en leuke workshop schapendrijven voor jong en ouder. Leren over de natuur en dieren. Leren samenwerken en meer over het effect van lichaamstaal. 

kinderfeestje of schooluitje

Een kinderfeestje of kinder workshop schapendrijven.

Hoe ziet dat eruit?

De workshop duurt 2 uurtjes.

De kinderen gaan als team aan de slag. Zij nemen het werk van de border collie over en krijgen opdrachten om de schapen over een parcours te leiden. Dit dient met teamwork gedaan te worden. De workshop is niet enkel heel leuk maar ook heel leerzaam ook voor kinderen want zij leren tijdens het schapendrijven over leiderschap, lichaamstaal, creativiteit en het proces van samenwerking. ( facetten uit de toegepaste organisatie psychologie) 

Ook geef ik een demonstratie schapendrijven met één van mijn werkende Border Collies die ons graag laat zien hoe schapen gedreven worden. Een korte uitleg hoe de hond hierin getraind wordt en de passie die deze honden hebben om met vee te willen werken.

Lekker buiten in de natuur met dieren.

Bij extreem slecht of warm weer wordt de workshop verzet.


Team coaching

Een workshop schapendrijven in volwassen versie.

een leerzaam uitje als bedrijfs/ team activiteit, Maar ook leuk voor vrienden onder elkaar of als vrijgezellenfeest.

Elkaar en jezelf beter leren kennen door actief te zijn met schapen en de hond. Kom er spelenderwijs achter hoe jullie als team functioneren. 

Schapen zijn groepsdieren en als deze worden opgedreven door de hond is dat als reactie op energie. 

Kom het ervaren! Na de workshop krijgen jullie een demonstratie van de Border Collie aan het werk met schapen en een uitleg over hoe de hond wordt getraind tot schaapshond voor wedstrijden of kuddes drijven/hoeden. 

 

Coach sessie natuurlijk leiderschap met schapen en hond.

Individueel worden gecoached met schapen, en meer leren over jezelf. 

In het werk met schapen en honden is er veel communicatie dmv lichaamstaal en energie. Dit wordt door dieren feilloos opgepikt. Je kunt je niet leuker voordoen. En de rectie van dieren is altijd puur en eerlijk, geen verborgen agenda. 

Wil je meer leren over natuurlijk leiderschap en stevig en je schoenen staan. Leren hoe je een eigen grens bewaakt. Kom dan een sessie schapendrijven volgen.